parallax background

FILM van de WEEK | Week 25 | The Florida Project

BOX van de WEEK | Week 25 | Voices of Mississippi – Artists & Musicians Documented By William Ferris
14 June 2018
SERIE van de WEEK | Week 25 | The Lawyer
14 June 2018
9200000090858031

The Florida Project

De zomer van Moonie en haar vriendjes bestaat uit één ding: kattenkwaad uithalen. Fikkie stoken, auto's onderkwatten, joelen naar een topless zonnende buurvrouw en gierend van de lach wegrennen. Ze woont met haar moeder in een goedkoop motel onder de rook van Disney World. Door haar ogen is het een pastelroze kasteel, met om iedere hoek een nieuw avontuur. Wat haar moeder elke dag moet uithalen om weer een overnachting te kunnen betalen - Moonie krijgt er de helft niet van mee.

Geschreven en geregisseerd door Sean Baker
met Willem Dafoe, Bria Vinaite, Brooklynn Prince


IMDb score: 7.6/10
Metacritic score: 92/100
Rotten Tomatoes score: 96%

Comments are closed.