parallax background

FILM van de WEEK | Week 33 | Ready Player One

BOX van de WEEK | Week 33 | Andrea Bocelli – The Complete Classical Albums
9 August 2018
SERIE van de WEEK | Week 33 | Suits (Seizoen 7)
9 August 2018
9200000087699186

Ready Player One

In de nabije toekomst ontsnapt de geïsoleerde tiener Wade Watts van zijn saaie bestaan wanneer hij inlogt op OASIS, een wereldwijd gebruikte virtuele utopie waar gebruikers idyllische alternatieve levens kunnen leiden. Als de excentrieke miljardair die OASIS heeft verzonnen komt te overlijden, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat als een van miljoenen gamers op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat het eerst te vinden.

Geregisseerd door Steven Spielberg
met Tye Sheridan, Olivia Cooke en Ben Mendelsohn


- ★★★☆☆
- 7.6/10
- 64/100
- 73%

Comments are closed.

error: Content is protected !!