parallax background

BOX van de WEEK | Week 37 | Led Zeppelin – Song Remains the Same

ALBUM van de WEEK | Week 37 | Paul McCartney – Egypt Station
6 September 2018
FILM van de WEEK | Week 37 | Bankier van het Verzet
6 September 2018
9200000095485642_1

Led Zeppelin

Song Remains the SameDe boxset bevat twee CD's en vier LP's van de soundtrack; een set met twee DVD's met de hele ‘The Song Remains the Same’ film, plus vier bonus optredens; een dvd-audiodisc die 5.1 Surround Sound en PCM Stereo-edities van het album biedt; een download code van de soundtrack; een boek van 28 pagina's met foto's uit de film, evenals een nieuw essay van de veelgeprezen regisseur en rockjournalist Cameron Crowe; van de 1977 programma van toen de film door Japan reisde; en een hoog kwaliteit afdruk van de hoes van het album.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!