parallax background

BOX van de WEEK | Week 40 | Tom Petty – An American Treasure

ALBUM van de WEEK | Week 40 | Rod Stewart – Blood Red Roses
2 oktober 2018
FILM van de WEEK | Week 40 | Solo: A Star Wars Story
2 oktober 2018
9200000096061762

Tom Petty

An American Treasure


Oktober 2017 kwam Tom Petty te overlijden en dat ging in de muziekwereld niet onopgemerkt, de grootste (nog levende) muzikanten van onze tijd verklaarden unaniem dat we met Tom Petty een hele grote zijn verloren. Om Tom Petty zijn status nog maar eens te bevestigen is het, bijna een jaar na zijn dood, tijd om een prachtig Tom Petty document uit te brengen en dat is wat we doen met ‘An American Treasure’. Deze release, beschikbaar als LTD 4CD, een 2CD en later een 6LP versie, laat Tom Petty op zijn sterkst zien in de vorm van album tracks, Live uitvoeringen, Alternate- en Demo versies van bekende nummers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =

error: Content is protected !!