parallax background

FILM van de WEEK | Week 40 | Solo: A Star Wars Story

BOX van de WEEK | Week 40 | Tom Petty – An American Treasure
2 oktober 2018
SERIE van de WEEK | Week 40 | Picnic at Hanging Rock
2 oktober 2018
9200000094327259

Solo: A Star Wars Story

'Solo: A Star Wars Story' volgt de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo in de periode voor hij zich aansluit bij het verzet. Samen met zijn mentor Tobias Beckett werkt hij voor het Keizerrijk. Door middel van een reeks uitdagende avonturen in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn toekomstige copiloot Chewbacca. Samen treffen ze de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga.

Geregisseerd door Ron Howard
met Alden Ehrenreich, Woody Harrelson en Emilia Clarke


- ★★☆☆☆
- 7.1/10
- 62/100
- 70%

Comments are closed.

error: Content is protected !!