parallax background

FILM van de WEEK | Week 6 | The Man Who Killed Don Quixote

BOX van de WEEK | Week 6 | The Kinks – Are The Village Green Preservation Society
31 January 2019
SERIE van de WEEK | Week 6 | Dynasties Seizoen 1
31 January 2019
9200000099618715

The Man Who Killed Don Quixote

Ooit was Toby een jonge filmstudent vol idealen. Toen besloot hij om een film te maken gebaseerd op het verhaal van Don Quichot in een pittoresk Spaans dorpje. Die dagen zijn echter voorbij en nu is Toby een arrogante regisseur die baadt in geld en roem. Wanneer hij in Spanje is voor de opnames van een reclamespot, komt een mysterieuze zigeuner hem opzoeken met een oude kopie van zijn studentenfilm. Toby besluit op zoek te gaan naar het kleine dorpje waar hij zijn eerste werk ooit heeft opgenomen. Hij ontdekt dat zijn film vreselijke gevolgen heeft gehad voor het rustige plaatsje.

Geregisseerd door Terry Gilliam
met Adam Driver, Jonathan Pryce en Joana Ribeiro


- ★★★☆☆
- 6.6/10
- 56/100
- 62%

 
 

Comments are closed.