parallax background

FILM van de WEEK | Week 19 | Spider-Man: Into the Spider-Verse

BOX van de WEEK | Week 19 | A Certain Ratio – ACR:BOX
2 May 2019
SERIE van de WEEK | Week 19 | Death in Paradise (Seizoen 8)
2 May 2019
9200000103602373

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Miles Morales is een tienerjongen uit Brooklyn die op een dag door een mysterieuze spin gebeten wordt en superkrachten ontwikkelt. Hij ontmoet Spider-Man, die een reusachtige deeltjesversneller van de Kingpin probeert te ontmantelen, maar hier helaas niet in slaagt. Via deze deeltjesversneller komt Miles in contact met de Peter Parker/Spider-Man van een parallel universum. Miles ontdekt vervolgens dat er nog meer universa met elk hun eigen Spider-Man zijn. Zo ontmoet hij onder meer Spider-Gwen, Spider-Man Noir en Peni Parker. Samen proberen ze de plannen van de Kingpin te dwarsbomen om te voorkomen dat alle universa vernietigd worden.

Geregisseerd door Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman

Met de stemmen van Shameik Moore, Jake Johnson en Hailee Steinfeld


- ★★★★★
- 8.5/10
- 87/100
- 97%

Comments are closed.