parallax background

FILM van de WEEK | Week 23 | Glass

ALBUM van de WEEK | Week 23 | The Kik – Boudewijn de Groot’s Voor De Overlevenden & Picknick Live
30 May 2019
SERIE van de WEEK | Week 23 | Home Ground (Seizoen 1)
30 May 2019
9200000105176059

Glass

David Dunn is met hulp van zijn zoon op zoek naar de seriemoordenaar die verantwoordelijk is voor een aantal ontvoeringen in een buurt in Philadelphia. Wanneer David stuit op de dader, Kevin Wendell Crumb met de psychische aandoening Dissociatieve Identiteitsstoornis, worden ze allebei opgepakt en opgesloten in een inrichting. Daar brengt de geheimzinnige psychologe Ellie Staple ze samen met de geniale, maar breekbare Elijah Price met als doel ze alle drie af te helpen van wat zij ziet als grootheidswaanzin. Maar kan ze wel op tegen deze drie zelfverklaarde superhelden?

Geregisseerd door M. Night Shyamalan

Met Samuel L. Jackson, James McAvoy en Bruce Willis


- ★★☆☆☆
- 6.8/10
- 43/100
- 37%

Comments are closed.