parallax background

FILM van de WEEK | Week 29 | Captain Marvel

BOX van de WEEK | Week 29 | Electrola Presents: Alexandra
11 July 2019
SERIE van de WEEK | Week 29 | Suits – Seizoen 8
11 July 2019
Custom-Canvas-Wall-Mural-Captain-Marvel-Poster-Captain-Marvel-Wall-Stickers-Brie-Larson-Wallpaper-Living-Rome.jpg_q50

Captain Marvel

Geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck
met Brie Larson, Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn


Het jaar 1990. Er is een galactische oorlog gaande tussen twee buitenaardse rassen. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, is een vrouw met superkrachten die na lange tijd terugkeert naar de aarde. Daar herinnert ze zich zaken uit haar verleden die bij haar vragen oproepen. Intussen neemt ze het samen met haar bondgenoten op tegen de Skrulls, die de gave hebben om van gedaante te veranderen en die onder leiding staan van Talos. Weet één van de meest krachtige superhelden van het universum de vijand te stoppen?

- ★★★☆☆
- 7.0/10
- 64/100
- 78%

 
 
 

Comments are closed.