parallax background

FILM van de WEEK | Week 36 | Avengers: Endgame

BOX van de WEEK | Week 36 | Frank Zappa – Orchestral Favorites (40th Anniversary)
29 August 2019
SERIE van de WEEK | Week 36 | Twin Peaks (Complete Boxset)
29 August 2019
avengers-endgame-blu-ray-8717418549879

Avengers: Endgame

Geregisseerd door Anthony Russo en Joe Russo
met Robert Downey Jr., Chris Evans en Mark Ruffalo


Na de gebeurtenissen in 'Infinity War' hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.

- ★★★★☆
- 8.6/10
- 78/100
- 94%

 
 

Comments are closed.