parallax background

BOX van de WEEK | Week 44 | The Kinks – Arthur (Or The Decline And Fall Of The British Empire)

ALBUM van de WEEK | Week 44 | Van Morrison – Three Chords and The Truth
24 October 2019
FILM van de WEEK | Week 44 | Dossier 64: The Purity of Vengeance
24 October 2019
1000004000035153

The Kinks

Arthur (Or The Decline and Fall of The Biritish Empire)


Dit is de 50th anniversary reissue van één van de hoogtepunten uit de catalogus van The Kinks 'Arthur (Or The Decline and Fall of The Biritish Empire)'. De gelimiteerde deluxe box set bevat maar liefst 83 tracks waarvan er vijf niet eerder verschenen zijn naast 26 niet eerder uitgbrachte alternatieve versies van albumtracks. De 4CD bevat verder de geremasterde mono en stereo versies van het gehele album, singles, b-kantjes, alternatieve versies, nieuwe doowop koor opnames, Ray Davies remixes, eem demo-medley, BBC-opnamen plus een 'lost' Dave Davies album. De set bevat tevens vier gereproduceerde 7'' singles en een 68 pagina's tellend boekwerk met essays, nieuwe interviews, zeldzame foto's en een metalen badge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *