parallax background

FILM van de WEEK | Week 46 | Christine 4K UHD Special Edition

BOX van de WEEK | Week 46 | Gene Clark – No Other
7 November 2019
SERIE van de WEEK | Week 46 | The Name Of The Rose
7 November 2019
9200000116750966

Christine

Geregisseerd door John Carpenter
met Keith Gordon, John Stockwell en Alexandra Paul


Arnie Cunningham is een timide jongeman die niet goed in zijn vel zit en op school altijd het slachtoffer van grappen wordt. Op een dag ziet hij de wagen van zijn dromen, een Plymouth Fury uit 1957. De wagen heeft van de vorige eigenaar de naam "Christine" gekregen. Tegen de zin van zijn ouders koopt hij de wagen en begint hem te restaureren en helemaal op te poetsen. Langzamerhand begint Arnie's karakter te veranderen en algauw blijkt er een abnormale band te bestaan tussen Arnie en zijn auto. Vrienden kijken hulpeloos toe hoe Arnie volledig door de wagen ingepalmd wordt.

- ★★★★☆
- 6.7/10
- 57/100
- 71%

 
 

 

OOK VERKRIJGBAAR IN DEZE MOOIE UITGAVES:

 


 

Comments are closed.