parallax background

BOX van de WEEK | Week 48 | The Beatles – Singles Collection

ALBUM van de WEEK | Week 48 | Leonard Cohen – Thanks For The Dance
21 November 2019
FILM van de WEEK | Week 48 | The Lion King
21 November 2019
9200000122475433

The Beatles

The Singles Collection


Deze verzamelboxset presenteert 46 nummers op 23 7-inch vinyl singles, in gereproduceerde internationale fotohoezen, vergezeld van een boekje van 40 pagina's met foto's, ephemera en gedetailleerde essays van Beatles-historicus Kevin Howlett. Plus een exclusieve nieuwe dubbele A-Side single voor "Free As A Bird" en "Real Love".

De Singles-collectie biedt een fascinerend beeld van het creatieve traject van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr van The Beatles tijdens hun relatief korte opnamesessie samen. Slechts drie en een half jaar verdelen 'She Loves You' uit 1963 en 'Strawberry Fields Forever' uit 1967, een opmerkelijk, illustratief voorbeeld van de snelle, baanbrekende evolutie van de band. Van de debuutsingle 'Love Me Do' uit 1962 met zijn B-kant 'P.S. I Love You ', tot hun finale uit 1970 van' Let It Be '/' You Know My Name (Look Up The Number) ', onderstreept de nieuwe collectie de adembenemende creatieve boog van The Beatles.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *