parallax background

SERIE van de WEEK | Week 9 | Prisoners of War (Seizoen 1 & 2)

FILM van de WEEK | Week 9 | Instinct
20 February 2020
Nieuwe Releases Week 9
20 February 2020
9200000127531259

Prisoners of War (Seizoen 1 & 2)

Ontwikkeld door Gideon Raff
met Ishai Golan, Yoram Toledano en Ishai Golan


We maken kennis met drie Israëlische militairen: Nimrode Klein, Uri Zach en Amiel Ben-Horin. Zij zijn 17 jaar geleden bij een geheime actie tegen een Hezbollah-topman in Libanon krijgsgevangen gemaakt. Nu mogen ze eindelijk naar huis. Voor Amiel komt de vrijlating te laat; hij heeft zijn gevangenschap niet overleefd. Nimrode en Uri moeten bij thuiskomst opnieuw kennismaken met hun vroegere omgeving. Dat verloopt moeizaam; hun vrouwen hebben al die jaren ook een eigen leven geleid en hun kinderen zijn zelfs vreemden voor hen. Dit is de oorspronkelijke Israëlische serie waarop de Amerikaanse tv-hit Homeland is gebaseerd.

- ★★★☆☆
- 8.4/10


 

 

Comments are closed.