parallax background

SERIE van de WEEK | Week 10 | Supergirl (Seizoen 4)

FILM van de WEEK | Week 10 | Amazing Grace
27 February 2020
Nieuwe Releases Week 10
27 February 2020
9200000125650460

Supergirl (Seizoen 4)

Ontwikkeld door Ali Adler, Greg Berlanti en Andrew Kreisberg
met Melissa Benoist, Chyler Leigh en David Harewood


Toen Kara nog jong was, was haar planeet Krypton stervende. Ze werd naar de aarde gestuurd om haar neef te redden. Maar haar capsule raakte uit koers. En toen ze op de Aarde kwam was haar neef al opgegroeid en Superman geworden. En dus verborg zij haar krachten tot een ongeluk haar ertoe dwong haar ware ik te tonen aan de wereld. Voor de meeste mensen is zij een assistent bij CATCO Worldwide Media. Maar in het geheim werkt ze met haar stiefzus voor het DEO om National City te beschermen tegen buitenaards leven en iedereen die kwade bedoelingen heeft. Zij is Supergirl.

- ★★★☆☆
- 6.3/10


 

 

Comments are closed.