parallax background

SERIE van de WEEK | Week 11 | Hide and Seek (Seizoen 1)

FILM van de WEEK | Week 11 | Terminator: Dark Fate
5 March 2020
Nieuwe Releases Week 11
5 March 2020
9200000129719988

Hide and Seek

Ontwikkeld door Simor Glasenko
met Vyacheslav Dovzhenko, Yuliya Abdel Fattakh en Evgeniya Gladiy


In een sober appartement spelen een vader en dochter verstoppertje. Tijdens het zoeken naar zijn dochter is ze nergens te vinden - Later wordt een video geplaatst waarin het meisje een bord met een mysterieuze reeks cijfers laat zien. Maar wat bedoelen ze? Ze is de eerste van verschillende kinderen die spoorloos verdwijnen in een klein industrieel stadje. Jonge detectives Varta Naumova en Maksim Shumov nemen de complexe zaak aan. Varta is een afstandelijk persoon en uiterst beschermend voor haar persoonlijke ruimte, terwijl Maksim overkomt als een gemakkelijke sociale kerel. Beiden hebben in hun leven trauma's opgelopen en deze zaak raakt hen veel dieper dan gedacht.

- ★★★★☆
- 8.2/10


 

 

Comments are closed.