parallax background

BOX van de WEEK | Week 12 | Tears For Fears – Songs From The Big Chair

ALBUM van de WEEK | Week 12 | Westlife – The Twenty Tour (Live)
12 March 2020
FILM van de WEEK | Week 12 | Doctor Sleep
12 March 2020
9200000033167158_1

Tears For Fears

Songs From The Big Chair (Deluxe Edition)


Vanuit Universal Music komt de nieuwe re-issue deluxe box van Tears For Fears – Songs From The Big Chair.

Disc 1 in de boxset bevat het geremasterde album en bevat alle originele B-sides. In feite repliceren de eerste 14 nummers opzettelijk de oorspronkelijke loopvolgorde van de gelimiteerde Britse cassette versie van Songs From The Big Chair, die zes bonusnummers aan het acht nummers tellende album heeft toegevoegd.

Disc 2 - Edited Songs From The Big Chair - bevat grotendeels verschillende enkele versies/edits die over de hele wereld zijn uitgebracht. Eerder niet uitgebracht op elk audioformaat - maar opgenomen op deze schijf - is de video van de Amerikaanse remix van Mothers Talk die een unieke intro bevat, evenals een promo-only radioversie van Head Over Heels die nooit commercieel is uitgebracht.

Disc 3 - Remixed Songs From The Big Chair is een toepasselijke titel voor de derde cd die vol staat met 12" inch remixen.

Disc 4 bevat 14 nummers die nooit commercieel verkrijgbaar zijn geweest. Unreleased Songs From The Big Chair zijn BBC-radiosessies uit 1984.

Disc 5 is een dvd met een gloednieuwe 5.1 surround sound-mix uit 2014 van Songs From The Big Chair, gemaakt door Steven Wilson en persoonlijk goedgekeurd door Roland Orzabal. Een nieuwe stereomix uit 2014 is ook inbegrepen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *