parallax background

FILM van de WEEK | Week 12 | Doctor Sleep

BOX van de WEEK | Week 12 | Tears For Fears – Songs From The Big Chair
12 March 2020
SERIE van de WEEK | Week 12 | Deliver Us (Seizoen 1)
12 March 2020
9200000123875426

Doctor Sleep

Geregisseerd door Mike Flanagan
met Ewan McGregor, Kyliegh Curran en Rebecca Ferguson


Het verhaal speelt zich 32 jaar na de gebeurtenissen uit 'The Shining' af. Danny Torrance is intussen volwassen, maar wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries van het Overlook Hotel. Tevens kent hij, zoals zijn vader, woede-uitbarstingen en vecht hij met zijn alcoholverslaving. Op zoek naar een betere versie van zichzelf verhuist hij naar New Hampshire waar hij door middel van zijn gave een band schept met de twaalfjarige Abra Stone. Ze komen in aanraking met de mysterieuze groep The True Knot.

- ★★★★★
- 7,4/10
- 77%


 

 

Comments are closed.