Dani

Content Manager


9200000088071800

Phantom Thread

DVD € 17,99 / Blu-ray € 19,99 / Bluray UK + Slipcase € 29,99 (incl. NL ondertiteling) / 4K Bluray UK + Slipcase € 42,99 (incl. NL ondertiteling)


"Phantom Thread is een perfect voorbeeld van alles wat ik leuk vind aan cinema. Ik voel onbeschrijfelijke emoties en blijf ontzettend geïnvesteerd in het verhaal en wereld. Er zijn momenten van pure stilte en toch krijg ik het gevoel dat ik een prachtig gesprek heb met de film. De framing, belichting, acteerwerk: het werkt allemaal zo goed samen om zo'n intens gevoel te wekken.

David Fincher zei ooit dat het grondbeginsel van zijn carrière is dat "mensen pervers zijn." Vanuit zijn mond klinkt dat op zijn zachtst gezegd cynisch. Phantom Thread neemt dat exacte sentiment als zijn these en maakt het bevrijdend, zoals het zou moeten zijn. Anderson verbindt het met het spirituele, niet noodzakelijkerwijs iets dat je zou verwachten van een regisseur die meerdere films heeft gemaakt over oplichters die religie gebruiken als bedrog. Hij schijnt een licht erop en onthult de naakte, kinderlijke behoefte (en constante existentiële terreur) die elk verlangen naar controle aandrijft."

Jorge Ben - Jorge Ben Remastered

CD € 14,00 / LP € 19,99


"Geweldig album dat ik vorige week pas heb ondekt. Soul wisselt zich af met Samba muziek en een vleugje folkpsych. Uitschieters de nummers Pais Tropical, Que pena en Charles , Anjo45. Sinds kort heruitgebracht op zowel cd als vinyl. In de orginele hoes. Laat de zomer van 2018 maar lekker verder gaan met deze muziek op de achtergrond."
9200000093711078

Kees

Verkoop


Lars

Verkoop


9200000084864003

Loving Vincent

DVD & Blu-Ray € 17,99


"Loving Vincent vertelt het verhaal van de laatste dagen van beroemd kunstenaar Vincent van Gogh. De door Hugh Welchman en Dorota Kobiela geregisseerde film is uniek in haar presentatie en hierdoor visueel prachtig om naar te kijken. De gehele film is namelijk frame voor frame geschilderd. Hierdoor komen de acteurs tot leven in bewegende schilderijen.

In de film volgen we de zoon van de postbode van Vincent. Na zijn overlijden ontstaan er veel vragen over de precieze doodsoorzaak. Pleegde van Gogh zelfmoord vanwege weinig succes? Was zijn zelfmoord een manier om erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was er helemaal geen sprake van zelfmoord. Armand Roulin gaat opzoek naar antwoorden en komt in zijn reis in aanraking met verschillende mensen die elk hun eigen verhaal vertellen. De film krijgt hierdoor een soort sfeer van een detective film, maar het blijkt moeilijk voor Roulin om de waarheid te achterhalen.

Loving Vincent is eerst als live-action film opgenomen als referentie voor de 125 schilders die aan de film hebben meegewerkt. Samen hebben ze 65.000 frames met de hand geschilderd die bij elkaar de volledige film vormen. Loving Vincent won vele prijzen en is een visueel genot om naar te kijken. Ook als je weinig met schilderen of van Gogh hebt, is de film de moeite waard om te zien. "

HAEVN - Eyes Closed

CD & LP € 19,99


"Eindelijk is hij er dan: het langverwachte debuutalbum van het Nederlandse duo HAEVN. In de afgelopen jaren hebben ze al op vele festivals en een uitverkocht Carré en Paradiso gestaan, met maar twee singles op zak. Deze singles waren ontzettend populair - ‘Finding Out More’ en ‘Where the Heart Is’ zaten in verschillende tv-reclames en werden grijsgedraaid door radiozenders.

Eyes Closed is een album dat je met je ogen dicht moet luisteren. Je droomt automatisch weg bij de warme stem van Marijn van der Meer en de rustgevende muziek, compleet met strijkers. Dat Jorrit Kleijnen, de tweede helft van HAEVN, filmcomponist is geweest, is te horen. Van ingetogen en kwetsbare nummers als ‘Fortitude’ en ‘The Sea’ tot meer up-tempo nummers als ‘Mind Games’, ‘Love Is a Game’ en ‘Sinner Love’ - Eyes Closed heeft het. Was het ergens te voorspellen dat het debuutalbum van HAEVN ongeveer zo zou klinken? Ja. Is dat een probleem? Zeker niet. Dit album is een meesterwerk, nog wel van Nederlandse bodem. Het zou me niets verbazen als dit duo binnenkort internationaal doorbreekt."
haevn-eyes-closed

Iris

Social Media


Furkan

Verkoop


9200000095833010

Drake - Scorpion

CD € 16,99


"Waarom ik voor Scorpion heb gekozen is, omdat op deze album er wordt bevestigd dat Drake een zoontje heeft met een pornoster en dat Scorpion grotendeels is voortgekomen uit een “beef” van Drake met Pusha T en dat mogelijk Kanye West er ook wat mee heeft te maken.

Het bijzondere wat ik ook altijd heb met de albums van Drake is elke nieuwe album die hij uitbrengt niet overtreft kan worden en toch worden zijn albums weer stuk voor stuk goed beoordeeld en ontvangen/bekritiseerd? De sterke kwaliteiten van Drake is dat hij veel genre’s kan verwerken in zijn albums waardoor het altijd veelzijdige albums worden (denk aan R&B, Hip Hop, Rap, Reggae)."

Nat King Cole - The Complete Nelson Riddle Studio Sessions

8cd boxset € 22,99


"Nat King Cole maakte tussen 1944 en zijn dood in 1965 zo’n kleine 60 albums. In de jaren 50 ging hij samenwerken met de beroemde Nelson Riddle. Deze arrangeur en bandleider, die voor het beroemde Capitol label werkte, is naast Nat King Cole vooral bekend door z’n samenwerkingen met grote (jazz) artiesten als Frank Sinatra, Dean Martin, Judy Garland, Peggy Lee, Louis Prima en zelfs in de jaren 80 nog met Linda Ronstadt!

Gedurende 10 jaar werkten zij samen en namen ze 216 tracks op – allemaal verzameld op deze boxset.

Z’n bekendste (en grootste) hits staan er dus allemaal op: Mona Lisa, Unforgettable, Somewhere along the Way, I am in Love; eigenlijk teveel om op te noemen, want hij bracht in dit decennium ruim 60 singles uit. De liedjes worden hier chronologisch gepresenteerd in opname- sessievolgorde. Een uitgebreid boekwerkje vergezeld het boxje. Hierin staan zeldzame foto's, memorabilia en gedetailleerde informatie over de opname-data.

Buiten z’n single-repertoire vind u op deze box ook tientallen zelden gehoorde en moeilijk te vinden nummers die nog nooit eerder in hun juiste context waren uitgegeven. Om The Arrows (en later Joan Jett & the Blackhearts) maar eens te citeren in hun hit I love Rock and Roll: Put another dime in the jukebox baby! En dat is zo ongeveer wat u per liedje van deze box betaald : een dubbeltje!!"
Nat King Cole

Jeroen

Hoofd Inkoop


error: Content is protected !!