parallax background

SERIE van de WEEK | Week 26 | Broadchurch (Seizoen 3)

FILM van de WEEK | Week 26 | Black Panther
21 June 2018
Nieuwe Releases Week 26
21 June 2018
8717344759359_front

Broadchurch

Geschreven door Chris Chibnall
met David Tennant, Olivia Coman, Jodie Whittaker & Andrew Buchan


Drie jaar na de gebeurtenissen uit het tweede seizoen zijn inspecteurs Ellie Miller en Alec Hardy terug in het Engelse kustplaatsje Broadchurch. Ze onderzoeken de brute aanranding van een vrouw uit het dorp, en de zaak dreigt vele oude wonden weer open de rijten en de bewoners erger dan ooit te verdelen. Het onderzoek leidt de inspecteurs naar een groot feest met bijna honderd gasten, en iedereen is verdacht. Ze komen erachter dat de aanval op de vrouw met voorbedachte rade was. Wat voor duistere geheimen houden de inwoners van Broadchurch nog schuil? En zullen onopgeloste zaken rond de dood van de jonge Danny Latimer uiteindelijk toch nog worden beslecht? De antwoorden liggen in dit laatste seizoen van Broadchurch: The Final Chapter.

Winnaar van 4 BAFTA Awards, waaronder beste serie, beste actrice (Olivia Colman) en beste acteur in bijrol (David Bradley).

Genomineerd voor 1 Emmy: Beste actrice (Olivia Colman)


IMDb score: 8.4/10

 

Comments are closed.