parallax background

SERIE van de WEEK | Week 27 | Zuidas (Seizoen 1)

FILM van de WEEK | Week 27 | I, Tonya
28 June 2018
Nieuwe Releases Week 27
28 June 2018
9200000091835742

Zuidas

Geschreven door Philip Delmaar
met Mark Rietman, Annet Malherbe & Jouman Fattal


De serie volgt het leven van de recent afgestudeerde juriste Sabia (Jouman Fattal). Sabia heeft een aanstelling als advocaat-stagiaire gekregen op het prestigieuze advocatenkantoor Van de Sande Grinten Meijer. Het advocatenkantoor wordt geleid door Christine Meijer (Annet Malherbe) en Rudolf van de Sande Grinten (Mark Rietman). De partners proberen de kwaliteit en de zichtbaarheid van het kantoor koste wat kost hoog te houden in een machtsbeluste en statusgevoelige wereld, maar ze wantrouwen elkaars bedoelingen. Sabia wordt ook geconfronteerd met de snelle en harde wereld van de advocatuur aan de Zuidas. Ze kan haar ervaringen delen met eveneens beginnend advocaat Quinten (Bram Suijker), zoon van een van de partners. De overige medewerkers bij het kantoor, gespeeld door Guy Clemens, Robert de Hoog en Noortje Herlaar, laten zich vaak meeslepen door hun eigen ambities.

IMDb score: 6.6/10

 

Comments are closed.