parallax background

FILM van de WEEK | Week 28 | Phantom Thread

BOX van de WEEK | Week 28 | Devlin Townshend Project – Ocean Machine
5 July 2018
SERIE van de WEEK | Week 28 | The Onedin Line Complete Collection
5 July 2018
9200000088071800

Phantom Thread

In het naoorlogse Londen bevinden zich een fameuze kleermaker, Reynolds Woodcock genaamd, en zijn zus in het centrum van de Britse mode-industrie. Ze maken daar kleding voor koninklijke families en edellieden. Vrouwen betreden het leven van de alleenstaande kleermaker, bieden hem inspiratie en gezelschap, maar vertrekken vervolgens weer. Tot hij op een dag Alma ontmoet, een jonge, wilskrachtige vrouw die al snel het middelpunt van zijn leven wordt en zijn strak geregisseerde en geplande leven op zijn kop zet.

Geregisseerd door Paul Thomas Anderson
met Daniel Day-Lewis, Lesley Manville en Vicky Krieps


- ★★★★★
- 7.6/10
- 90/100
- 91%

Comments are closed.