parallax background

BOX van de WEEK | Week 30 | Jan Akkerman – Complete Jan Akkerman

ALBUM van de WEEK | Week 30 | The Internet – Hive Mind
19 juli 2018
FILM van de WEEK | Week 30 | God’s Own Country
19 juli 2018
9200000094981198

Jan Akkerman

The Complete Jan Akkerman


Al meer dan 50 jaar is Jan Akkerman een van de grootste en meest gerespecteerde gitaristen van Nederland. Naast Focus en Brainbox heeft Jan ook gewerkt met B.B. King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman and Ice-T. Op zijn solo projecten combineert Jan rock, jazz, blues, classics & dance op zijn eigen onderscheidende manier. Deze box bevat alle studio albums van Jan Akkerman, meest belangrijke live opnames en een persoonlijke selectie van Focus tracks en een cd met exclusief nooit eerder uitgebracht materiaal.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =

error: Content is protected !!