parallax background

SERIE van de WEEK | Week 30 | Jordskott (Seizoen 2)

FILM van de WEEK | Week 30 | God’s Own Country
19 July 2018
Nieuwe Releases Week 30
19 July 2018
9200000088340359

Jordskott

Geschreven door Henrik Björn
met Moa Gammel, Göran Ragnerstam & Richard Forsgren


Het is twee jaar na de dramatische gebeurtenissen uit het eerste seizoen van Jordskott. Politie-inspecteur Eva Thörnblad heeft nog steeds veel moeite met het verlies van haar dochter Josefine. Toch probeert ze haar leven in Stockholm weer op te pakken. De jordskott zit echter nog steeds in haar en neemt af en toe de controle over. Hij geeft haar ongekende krachten maar is ook een gruwelijke kwelgeest. Gelukkig heeft Eva manieren ontdekt om ermee om te gaan. Ze stort zich helemaal op haar werk en weigert de krachten te gebruiken die de jordskott haar geeft. Maar dan krijgt ze te maken met een mysterieuze zaak waarbij een man tevoorschijn komt uit een meer. Vrijwel naakt, zwaar onderkoeld en zichtbaar gemarteld begint hij wankelend aan een angstaanjagende zwerftocht door de straten van Stockholm. Hij lijkt te willen communiceren, maar alleen met Eva...

- 7.2/10

 

Comments are closed.