parallax background

SERIE van de WEEK | Week 32 | Black Mirror (Seizoen 3)

FILM van de WEEK | Week 32 | LBJ
2 August 2018
Nieuwe Releases Week 32
2 August 2018
9200000094125283

Black Mirror

Geschreven door Charlie Brooker
met Bryce Dallas Howard, Wyatt Russell, Mackenzie Davis en Kelly Macdonald


Black Mirror is een alom geprezen, met twee Emmy awards bekroonde, spraakmakende creatie van de Britse satiricus Charlie Brooker. De serie speelt op een sluwe manier in op het ongemak dat we bijna allemaal voelen bij de wereld van nu. De moderne technologie heeft ons bestaan immers compleet veranderd. De flatscreen in ons huis, het beeldscherm op ons bureau, de smartphone in onze hand: het zijn allemaal 'zwarte spiegels' waarin we ons leven in de 21e eeuw voortdurend kunnen bekijken.
Ook in dit derde seizoen van Black Mirror vertelt elke aflevering een spannend, op zichzelf staand verhaal over een bepaald aspect van onze techno-paranoia, waaronder de met Emmy bekroonde aflevering 'San Junipero'. Brutaal, confronterend, en met de nodige zwarte humor.

- 8.9/10

Comments are closed.