parallax background

SERIE van de WEEK | Week 34 | The White Queen

FILM van de WEEK | Week 34 | Thoroughbreds
16 August 2018
Nieuwe Releases Week 34
16 August 2018
DS94869_WhiteQueen_SC.indd

The White Queen

Geschreven door Emma Frost
met Aneurin Barnard, Rebecca Ferguson & Amanda Hale


The White Queen is een meeslepend portret van een van de meest dramatische en turbulente tijden uit de Engelse geschiedenis. Een verhaal van liefde en lust, bedrog en verraad, moed en moord, wordt verteld door het perspectief van drie verschillende maar even ambitieuze vrouwen - Elizabeth Woodville, Margaret Beaufort en Anne Neville. Deze vrouwen worden gedreven door een torenhoge ambitie en schuwen manipulatie en sluwheid niet. Niets of niemand wordt ontzien als het gaat om het bemachtigen van de troon. Het is 1464 en de oorlog woedt in heel Engeland over wie de rechtmatige koning is. Het is een bittere strijd tussen twee zijden van dezelfde familie, het huis York en het huis Lancaster. Deze drie vrouwen - al even geëvenaard als echtgenotes, dochters en moeders, moeten vechten om te overleven, hun leven hangt af van wie uiteindelijk de kroon draagt.

- 7.8/10

 

Comments are closed.