parallax background

ALBUM van de WEEK | Week 35 | Candi Staton – Unstoppable

Nieuwe Releases Week 34
16 August 2018
BOX van de WEEK | Week 35 | Aretha Franklin – The Atlantic Albums Collection
23 August 2018
9200000095458917

Candi Staton

Unstoppable


In de week na het overlijden van de Queen of Soul Aretha Franklin, komt een andere soul & gospel-diva met een nieuwe plaat. Candi Staton: in Nederland vooral bekend van haar (disco) hit “Young Hearts Run Free” en de house-kneiter uit de jaren 80 “You got the Love” is op haar 30e (!) album weer losjes terug naar de basis.

Op (southern) soul en funk georiënteerde songs zoals we dat van haar gewend zijn. Naast een handjevol eigen nummers ook een paar prachtige covers van Nick Lowe (Whats so funny ‘bout Peace Love & Understanding) en Patti Smith (People Have the Power).

Een prachtige eigentijdse en tijdloze soulplaat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *