parallax background

SERIE van de WEEK | Week 35 | Here and Now (Seizoen 1)

FILM van de WEEK | Week 35 | Game Night
23 August 2018
Nieuwe Releases Week 35
23 August 2018
9200000087670179

Here and Now

Geschreven door Alan Ball
met Tim Robbins, Holly Hunter & Daniel Zovatto


Op het eerste gezicht is de familie Bayer-Boatwright uit Portland, Oregon, het toonbeeld van een progressieve, etnisch diverse familie. Greg en zijn vrouw, Audrey hebben drie geadopteerde kinderen uit verschillende landen en een biologische dochter. Maar we zien al gauw dat er barsten zitten in de façade van familiegeluk. Wanneer een van de zoons visioenen krijgt en een mystieke verbinding aangaat met een islamitische psycholoog die met zijn eigen demonen worstelt, dreigt het hele leven van de familie op zijn kop gezet te worden. Een serie van Oscar en Emmy winnaar Alan Ball.

- 6.8/10

 

Comments are closed.