parallax background

SERIE van de WEEK | Week 37 | Narcos (Seizoen 3)

FILM van de WEEK | Week 37 | Bankier van het Verzet
6 September 2018
Nieuwe Releases Week 37
6 September 2018
9200000095590224

Narcos

Geschreven door Chris Brancato, Carlo Bernard & Doug Miro
met Pedro Pascal, Damián Alcázar & Alberto Ammann


In dit derde seizoen van Naxos gaat de Colombiaanse cocaïneoorlog een nieuwe fase in. Na de gewelddadige dood van Pablo Escobar in 1993 is er een soort vacuüm ontstaan. Maar er staan genoeg kandidaten te trappelen om de leemte te vullen. Het meest kansrijk is het Calikartel, dat in de tijd van Escobar in de luwte heeft kunnen groeien. Deze organisatie wordt geleid door de gebroeders Rodriguez, de openlijk homoseksuele gangster Pacho en hun New Yorkse partner Chepe Santacruz. Zij gooien het over een andere boeg dan het Medellinkartel, met een quasi-vriendelijke benadering. Een van de Rodriguez-broers kondigt zelfs aan dat zijn organisatie binnen een half jaar helemaal zal stoppen met de cocaïnehandel. Maar het wantrouwen van de buitenwereld is groot en ook binnen het kartel broeit er van alles. Naarmate de spanning oploopt, zien we hoe DEA-agent Javier Peña en zijn collega’s hun verbeten strijd tegen de cocaïnecriminelen voortzetten.

- 8.9/10

Comments are closed.