parallax background

BOX van de WEEK | Week 41 | Supersister – Memories Are New

ALBUM van de WEEK | Week 41 | Lady Gaga & Bradley Cooper – A Star is Born
4 October 2018
FILM van de WEEK | Week 41 | La Villa
4 October 2018
9200000098858159

Supersister

Memories Are New


Het oeuvre van de legendarische Haagse band Supersister is gebundeld in de cd-box Memories Are New.

Alle studioalbums van Supersister zijn speciaal voor de release van Memories Are New geremasterd. Daarbij komen de albums To The Highest Bidder, Iskander en Spiral Staircase Sass met de release van de box voor het eerst in lange tijd weer beschikbaar. Hiernaast bevat de box een disc waarop alle singles (incl. bijbehorende B-kanten) terug te vinden zijn, aangevuld met de song Wow in de lange live-uitvoering. De nooit uitgebrachte single Europe On 5, 10 Or 20 Dollars A Day Part 1 & 2 completeert deze bonus cd. De met zorg samengestelde box bevat bovendien een rijk geïllustreerd booklet met liner notes van muziekjournalist Robert Haagsma.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!