parallax background

SERIE van de WEEK | Week 42 | Brooklyn Nine-Nine (Seizoen 5)

FILM van de WEEK | Week 42 | Plaire Aimer et Courier Vite
11 October 2018
Nieuwe Releases Week 42
11 October 2018
9200000096039359

Brooklyn Nine-Nine

Geschreven door Daniel J. Goor & Michael Schur
met Andre Braugher, Andy Samberg & Stephanie Beatriz


Het puikje van Brooklyn, dat ruik je van ver! Nergens is het zo nice als bij de Nine-Nine, zoveel is zeker. Jake sluit in de gevangenis vriendschap met een kannibaal, de agenten leveren zich over aan volledig #awk kantooryoga en dan is er nog de heuglijkste Halloween-heist aller tijden! Dan Goor en Mike Schur (The Office en Parks and Recreation) ontketenen andermaal 22 hilarische afleveringen van het met een Golden Globe® bekroonde Brooklyn Nine-Nine.

- 8.4/10

 
 

Comments are closed.