parallax background

SERIE van de WEEK | Week 4 | Batman: Original Series

FILM van de WEEK | Week 4 | Cold War
17 January 2019
Nieuwe Releases Week 4
17 January 2019
batman-original-series-1-3-dvd

Batman: Original Series

Ontwikkeld door William Dozier
met Adam West, Burt Ward en Alan Napier


De rijke zakenman Bruce Wayne en zijn pupil Dick Grayson leiden een dubbelleven. Ze zijn eigenlijk het misdaad bestrijdende duo Batman en Robin. Een geheime doorgang in Wayne Mansion leidt naar de Batcave, waar politiecommissaris Gordon regelmatig naartoe belt om hulp bij de zoveelste noodtoestand in Gotham City. Batman en Robin moeten het, met behulp van de Batmobile en de vele gadgets, opnemen tegen een groep superschurken, waaronder The Joker, The Riddler, Catwoman en The Penguin.

- ★★★☆☆

- 7.5/10

Comments are closed.