parallax background

SERIE van de WEEK | Week 6 | Dynasties Seizoen 1

FILM van de WEEK | Week 6 | The Man Who Killed Don Quixote
31 January 2019
Nieuwe Releases Week 6
31 January 2019
9200000102559720

Dynasties

Ontwikkeld door Michael Gunton
met de stem van David Attenborough


Dynasties brengt diepgaande en intieme portretten van heel specifieke, iconische dieren, hun familie en hun omgeving. Al die dieren werden maandenlang geobserveerd in hun natuurlijke omgeving, van de Afrikaanse savannes tot het Indiase oerwoud, en van de rand van de Sahara tot de ijswoestijn van Antarctica. Het is een natuurdocumentaire met zorgvuldig uitgewerkte verhalen over dierenfamilies en hun leiders. Ze moeten vechten om te overleven in moeilijke omstandigheden en in een wereld waarin hun habitat steeds meer wordt bedreigd.

1.Chimpanzee
2.Emperor
3.Lion
4.Painted Wolf
5.Tiger


- ★★★★★

- 9.3/10

 
 

Comments are closed.