parallax background

SERIE van de WEEK | Week 10 | Flikken Rotterdam (Seizoen 3)

FILM van de WEEK | Week 10 | Bohemian Rhapsody
28 February 2019
Nieuwe Releases Week 10
28 February 2019
9200000102625991

Flikken Rotterdam (Seizoen 3)

Ontwikkeld door Pierre De Clerq
met Mark van Eeuwen, Huub Stapel en Cees Geel


Hein Berg is de strenge en veeleisende officier van justitie. In Rotterdam krijgt hij een nieuwe kans om zich te bewijzen nadat hij in Amsterdam een kroongetuigenzaak heeft opgeblazen. Hein is een man die stevig in zijn schoenen staat maar een groot verdriet met zich meedraagt. Niet alleen gijzelingen, moorden, drugsdeals en ontvoeringen zijn aan de orde van de dag voor de officier van justitie en het rechercheteam. Zij krijgen te maken met een mol in hun midden, waardoor zij flink op de proef worden gesteld.

- ★★☆☆☆

- 6.9/10

 
 

Comments are closed.