parallax background

SERIE van de WEEK | Week 11 | Killing Eve (Seizoen 1)

FILM van de WEEK | Week 11 | Burning
7 March 2019
Nieuwe Releases Week 11
7 March 2019
9200000103536330

Killing Eve (Seizoen 1)

Ontwikkeld door Phoebe Waller-Bridge en Rob Williams
met Sandra Oh, Jodie Comer en Fiona Shaw


Killing Eve draait om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares, en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen, om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.

- ★★★★☆

- 8.3/10

 
 

Comments are closed.