parallax background

SERIE van de WEEK | Week 12 | STHLM Requiem Seizoen 1

FILM van de WEEK | Week 12 | Climax
14 March 2019
Nieuwe Releases Week 12
14 March 2019
9200000103885901

Stockholm Requiem (Seizoen 1)

Ontwikkeld door Jörgen Hjerd & Pauline Wolff
met Liv Mjönes, Jonas Karlsson en Alexej Manvelov


Na een tragisch auto-ongeval gaat criminoloog Frederika Bergman aan de slag bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm. Het team staat onder leiding van de legendarische rechercheur Alex Recht en zijn rechterhand Peder Rydh: getalenteerd, maar ambitieus en licht ontvlambaar. Aanvankelijk wordt "burger' Frederika met de nodige scepsis ontvangen, maar haar intelligentie, logica en frisse kijk helpen het team zaken op te lossen. Daarom wordt ze langzamerhand een geaccepteerd en zelfs geliefd lid van het team, dat naast persoonlijke verwikkelingen onder meer te maken krijgt met gekidnapte kinderen, de moord op een religieus echtpaar en de ontvoering van twee joodse jongens.

- ★★★☆☆

- 6.4/10

 
 

Comments are closed.