parallax background

SERIE van de WEEK | Week 14 | Luther (Seizoen 5)

FILM van de WEEK | Week 14 | Widows
28 March 2019
Nieuwe Releases Week 14
28 March 2019
9200000096119670

Luther (Seizoen 5)

Ontwikkeld door Neil Cross
met Idris Elba, Dermot Crowley en Michael Smiley


Voor inspecteur John Luther is het oplossen van misdrijven geen werk. Het is een roeping. Luther is een briljant speurder, die er zo zijn eigen wetten en regels op na houdt en zijn collega's regelmatig versteld doet staan met zijn scherpe inzicht. Met volle overgave gaat hij het psychologische duel aan met psychopaten, moordenaars... en de demonen die in hemzelf huizen. Want Luther heeft een gekwelde geest. De ene keer is hij vriendelijk en kwetsbaar, de andere keer keihard en zelfs gewelddadig. Gezien dat laatste vragen sommigen zich af of hij niet vooral wordt gedreven door een drang tot zelfvernietiging. Maar de enige met wie Luther over zulke zaken praat, is Alice, de mooie moordenares met wie hij tot zijn verbazing een soort verbondenheid voelt...

- ★★★★☆

- 8.5/10

Comments are closed.