parallax background

SERIE van de WEEK | Week 15 | Vikings Seizoen 5 (Deel 1)

FILM van de WEEK | Week 15 | Beautiful Boy
4 April 2019
ALBUM van de WEEK | Week 16 | Chemical Brothers – No Geography
11 April 2019
9200000092424255

Vikings (Seizoen 5 Deel 1)

Ontwikkeld door Michael Hirst
met Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick en Alexander Ludwig


Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen, het einde van de achtste eeuw, en brengt ons naar de brute en mysterieuze wereld van Ragnar Lothbrok, een Viking krijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee. Zijn ambities zetten hem op gespannen voet met zijn leider Earl Haraldson, die wil dat ze naar het arme Oosten gaan in plaats van naar het onbekende Westen. Wanneer Ragnar een verbond sluit met zijn vriend Floki om een nieuwe boot te bouwen en daarmee vervolgens toch naar het Westen te varen, barst het conflict pas echt los.

- ★★★★★

- 8.6/10

Comments are closed.