parallax background

FILM van de WEEK | Week 18 | Styx

ALBUM van de WEEK | Week 18 | Don Felder – American Rock’n Roll
25 April 2019
SERIE van de WEEK | Week 18 | Father Brown (Seizoen 7)
25 April 2019
flyer_large

Styx

Rike, een 40-jarige arts uit Europa, belichaamt een typisch Westers model van geluk en succes. Ze is geschoold, zelfverzekerd, vastbesloten en toegewijd. De spoedarts vervult haar lang gekoesterde droom door alleen in haar zeilboot de zee op te gaan. Haar doel: Ascension Island in de Atlantische Oceaan. Maar haar droomvakantie wordt snel afgebroken op volle zee, wanneer ze na een storm in de buurt van een getroffen vissersboot strandt. Ongeveer honderd mensen staan op het punt te verdrinken. Rike volgt de wetten van de zee en roept om hulp via de radio. Als haar roep om hulp niet gehoord wordt, is ze gedwongen een belangrijke beslissing te nemen.

Geregisseerd door Wolfgang Fischer
met Susanne Wolff, Gedion Wekesa Oduor en Alexander Beyer


- ★★★★☆
- 6.9/10
- 78/100
- 96%

 
 

Comments are closed.