parallax background

SERIE van de WEEK | Week 20 | The Little Drummer Girl

FILM van de WEEK | Week 20 | The Favourite
9 May 2019
Nieuwe Releases Week 20
9 May 2019
9200000105249487

The Little Drummer Girl

Ontwikkeld door Simon Cornwell, Stephen Cornwell, John le Carré en Mona Qureshi
met Florence Pugh, Alexander Skarsgård en Michael Shannon


In de late jaren 1970 ontmoet de actrice en idealiste Charlie op vakantie in Griekenland de mysterieuze Becker. Snel wordt duidelijk dat hij niet de man is als wie hij zich voordoet. Hij wil een Palestijnse terrorist vermoorden en gebruikt Charlie om dit doel te bereiken. Charlie komt in een complex web terecht, een intrige bedacht door het meesterbrein Kurtz. Charlie neemt de rol van dubbelspion op zich terwijl ze onzeker is over wie ze trouw is.

- ★★★★☆

- 7.4/10

 
 

Comments are closed.