parallax background

SERIE van de WEEK | Week 27 | Il Miracolo (Seizoen 1)

FILM van de WEEK | Week 27 | The Old Man & The Gun
27 June 2019
Nieuwe Releases Week 27
27 June 2019
9200000111520095

Il Miracolo

Ontwikkeld door Niccolò Ammaniti
met Guido Caprino, Elena Lietti en Lorenza Indovina


De serie focust op de politieke, religieuze en wetenschappelijke ophef die ontstaat na de ontdekking van een miraculeus mariabeeld dat bloed weent. Deze magische gebeurtenis schudt het leven van vier mensen helemaal door elkaar. Een politieofficier, de Italiaanse premier, een priester en een hematoloog. Ze doen er alles aan om het mirakel geheim te houden, want het zou grote gevolgen kunnen hebben voor de al zo gepolariseerde en verscheurde Italiaanse samenleving.

- ★★★☆☆
- 7.6/10

 
 

Comments are closed.