parallax background

SERIE van de WEEK | Week 34 | My Brilliant Friend

FILM van de WEEK | Week 34 | The Aftermath
15 August 2019
ALBUM van de WEEK | Week 34 | King Gizzard & The Lizard Wizard – Infest The Rats Nest
15 August 2019
9200000115235934

My Brilliant Friend

Elena Greco is een vrouw van in de zestig. Ze woont in een huis vol boeken. Op een avond krijgt ze een verontrustend telefoontje: haar vriendin Lila Cerullo, met wie ze al heel haar leven een nauwe band heeft, is spoorloos verdwenen. Ze heeft al twee maanden niets van zich laten horen. Elena besluit erover te schrijven. Ze vertelt het verhaal van haar vriendschap met Lina. We keren teug in de tijd. Elena is een blond, braaf en wat verlegen schoolmeisje. Lila is donker, avontuurlijk en rebels. Lila neemt Elena op sleeptouw en de twee worden hartsvriendinnen. Ze stellen elkaar op de proef en verleggen samen grenzen.

- ★★★★☆
- 8.6/10

 
 

Comments are closed.