parallax background

SERIE van de WEEK | Week 38 | The Purge (Seizoen 1)

FILM van de WEEK | Week 38 | Detective Pikachu
12 September 2019
Nieuwe Releases Week 38
12 September 2019
9200000114693667

The Purge (Seizoen 1)

Ontwikkeld door James DeMonaco
met Jessica Garza, Gabriel Chavarria en Hannah Emily Anderson

Sinds de Verenigde Staten geregeerd worden door een totalitaire politieke partij, vindt er jaarlijks een zogenaamde Purge nacht plaats. De Purge is een twaalf uur durende nacht waarin alle misdaden waaronder vandalisme, moord, brandstichting en diefstal legaal zijn. Een groep ogenschijnlijk niet-verwante personen uit een klein stadje, raken samen verstrikt in de chaos van de Purge. Terwijl de klok afloopt, wordt elk personage gedwongen hun verleden onder ogen te komen terwijl ze gaandeweg ontdekken hoe ver ze zullen gaan om de nacht te overleven.

- ★★☆☆☆
- 6.2/10

Comments are closed.