parallax background

SERIE van de WEEK | Week 41 | Chernobyl

FILM van de WEEK | Week 41 | Rocketman
3 October 2019
Nieuwe Releases Week 41
3 October 2019
9200000112690226

Chernobyl

Ontwikkeld door Craig Mazin
met Jared Harris, Stellan Skarsgård en Emily Watson

In april 1986 wordt een explosie in de kerncentrale van Tsjernobyl in de USSR een van 's werelds grootste door de mens veroorzaakte catastrofen. Tsjernobyl dramatiseert het waargebeurde verhaal van een van de ergste door de mens veroorzaakte catastrofes in de geschiedenis en vertelt over de dappere mannen en vrouwen die zich hebben opgeofferd om Europa te redden van een onvoorstelbare ramp. De miniserie richt zich op de hartverscheurende omvang van de nucleaire fabrieksramp en onthuld hoe en waarom het gebeurde en vertelt de schokkende, opmerkelijke verhalen van de helden die vochten en vielen.

- ★★★★★
- 9.5/10

Comments are closed.