parallax background

SERIE van de WEEK | Week 42 | The Walking Dead (Seizoen 9)

FILM van de WEEK | Week 42 | Tarkovsky Collection
10 October 2019
Nieuwe Releases Week 42
10 October 2019
9200000118416326

The Walking Dead (Seizoen 9)

Ontwikkeld door Frank Darabont & Angela Kang
met Andrew Lincoln, Norman Reedus en Melissa McBride


Het afgelopen seizoen, "All-Out War", namen Rick Grimes en zijn groep overlevenden het op tegen de Redders en hun ingenieuze leider, Negan. Anderhalf jaar na de oorlog zien we onze overlevenden de beschaving opnieuw opbouwen onder Rick's vastberaden leiderschap. Na verloop van tijd wordt de gemeenschap geconfronteerd met onverwachte obstakels en spanningen, maar niets bereidt hen voor op het ware gevaar dat zich zonder hun medeweten ontwikkelt en die de beschaving in gevaar zal brengen die onze overlevenden hebben geprobeerd op te bouwen...

- ★★★☆☆
- 8.3/10

Comments are closed.