parallax background

SERIE van de WEEK | Week 43 | Titans (Seizoen 1)

FILM van de WEEK | Week 43 | Dragged Across Concrete
17 October 2019
Nieuwe Releases Week 43
17 October 2019
9200000117538432

Titans (Seizoen 1)

Ontwikkeld door Geoff Johns, Greg Berlanti en Akiva Goldsman
met Brenton Thwaites, Anna Diop en Teagan Croft


Detective Dick Grayson was jarenlang het hulpje van Batman, maar als Robin slaat hij zijn eigen weg in. De twee zijn in Titans uit elkaar gegroeid en dit doet Robin er toe besluiten om te verhuizen naar Detroit. Hij komt daar in aanraking met anderen die bovennatuurlijke krachten bezitten. Daarop ontwikkelt Robin een nieuw team van superhelden, bestaande uit Raven, Starfire en Beast Boy. Het belangrijkste doel van de Titans is het beschermen van de wereld tegen het kwaad. Daarnaast is er ook nog een aantal persoonlijke problemen waar de helden mee te kampen krijgen.

- ★★★★☆
- 7.9/10

 
 

Comments are closed.