parallax background

FILM van de WEEK | Week 44 | Dossier 64: The Purity of Vengeance

BOX van de WEEK | Week 44 | The Kinks – Arthur (Or The Decline And Fall Of The British Empire)
24 October 2019
SERIE van de WEEK | Week 44 | Mrs. Wilson
24 October 2019
9200000114629778

Dossier 64: The Purity of Vengeance

Geregisseerd door Christoffer Boe
met Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares en Nicolas Bro


In een oud appartement doen enkele werklui een gruwelijke ontdekking. Achter een nepmuur bevinden zich drie gemummificeerde lichamen rondom een tafel, waaraan een vierde ontbreekt. Carl en Assad van afdeling Q moeten erachter zien te komen wie de personen zijn en wie er ontbreekt. Ze ontdekken al snel dat de vorige bewoners van het appartement verband houden met een berucht vrouwenziekenhuis op een geïsoleerd eiland waar gedwongen sterilisaties plaatsvonden.

- ★★★★☆
- 7.4/10

 
 

Comments are closed.