parallax background

SERIE van de WEEK | Week 46 | The Name Of The Rose

FILM van de WEEK | Week 46 | Christine 4K UHD Special Edition
7 November 2019
Nieuwe Releases Week 46
7 November 2019
9200000117685719

The Name Of The Rose

Ontwikkeld door Giacomo Battiato
met John Turturro, Rupert Everett en Damian Hardung


Italië, 1327. Het christendom is verdeeld door Paus Johannes XXII en keizer Louis IV van het heilige Romeinse Rijk. Guillaume de Baskerville komt samen met zijn volgeling Adso von Melk terecht in een afgelegen klooster in de Alpen. Daar worden ze geconfronteerd met een reeks mysterieuze moorden. Terwijl Baskerville en Melk de moorden onderzoeken, worden ze zelf opgejaagd door de genadeloze inquisiteur Bernard Gui, die diegenen vervolgd die kritiek hebben op de paus.

- ★★★☆☆
- 6.9/10

Comments are closed.