parallax background

SERIE van de WEEK | Week 48 | Narcos: Mexico

FILM van de WEEK | Week 48 | The Lion King
21 November 2019
Nieuwe Releases Week 48
21 November 2019
9200000118461055

Narcos: Mexico

Ontwikkeld door Carlo Bernard, Chris Brancato en Doug Miro
met Diego Luna, Michael Peña en Tenoch Huerta


Narcos: Mexico onderzoekt de oorsprong van de moderne drugsoorlog door terug te gaan naar zijn roots, beginnend in een tijd dat de Mexicaanse drugswereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, ontdekt hij al snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische reeks van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de komende jaren beïnvloeden.

- ★★★★☆
- 8,4/10

 
 

Comments are closed.