parallax background

SERIE van de WEEK | Week 50 | Game of Thrones (Seizoen 8)

FILM van de WEEK | Week 50 | The Wizard of Oz (Limited 80th Anniversary Edition)
5 December 2019
Nieuwe Releases Week 50
5 December 2019
9200000125593723

Game of Thrones (Seizoen 8)

Ontwikkeld door David Benioff en D. B. Weiss
met Emilia Clarke, Peter Dinklage en Kit Harington


De meest bekroonde Emmy Award serie Game of Thrones is terug met een laatste seizoen vol bedrog en verraad, adel en eer... en een legendarische strijd tussen de levenden en de doden. Jon, Dany en hun legers bereiden zich voor op de komst van het leger van de Night King. De ontknoping die al acht seizoenen op zich laat wachten nadert en zal antwoord geven op de ontelbare vragen over het lot van de hoofdpersonages.

- ★★★☆☆
- 9,4/10

Comments are closed.